BO2

Tervetuloa eteläkarjalaisen airsoft-tiimi S.P.E.T.C.U.:n kotisivuille. Tältä sivustolta löydät joitakin olennaisia ja epäolennaisia seikkoja tiimistä ja sen toiminnasta. Klikkaa ylälaidan linkkejä jos ja kun haluat tietää enemmän.

"...ninjat rules"


-Uutisia-

13/04/2011
Lisää päivityksen ja päivittelyn aihetta tulikin melko nopeasti. Saatiin väkipakolla ja salakavalan petollisin menetelmin Jussi "S17" pelikentille Järvenpään vkl-peleissä. Tästä seurasi se, että Jussi huomasi harrastuksen hienouden jälleen kerran ja nyt loppua ei toivottavasti ole aivan heti näkyvissä. Eikös se oikeasti niin mene, että kun kerran on leikkiin ryhtynyt, niin ei siitä sitten koskaan eroonkaan pääse?

Tämän lisäksi tärkeänä ilmoitusasiana mainittakoon, että kuluva vuosi 2011 on S.P.E.T.C.U.:n 10-vuotis juhlavuosi! Käytännön tasolla tarkoittanee lähinnä sitä, että isketään isompaa silmään ja "edustuskeikat" ympäri Suomea lisääntyvät sekä muuttavat luonnettaan ratkaisevalla tavalla. Tämä toki vain, jos Jaakko antaa luvan.

14/03/2011
Hetken mielijohteesta, ja koska jokaisella itseään kunnioittavalla airsoft-tiimillä on kotisivut, sivut palautettu päivitettynä linjoille! Aikanaan sivut lakkasivat olemasta MBnet-hostin myötä, kun ei huvitellut enää laskua maksaa.
Tässä muutaman vuoden aikana ollaan pyöritty peleissä Ruotsissa asti ja loppuvuodesta 2010 otettiin remmiin Miikka "toikki" Toivanen. Toikki on pyörinyt aiemminkin monesti mukana, muttei varsinaisena tiimin jäsenenä. Loppuvuodesta 2009 Jussia ei enää kiinnostanut airsoft-touhu ja hän lopetti harrastamisen. Ollaan kyllä koitettu läiskiä peleihin, mutta katellaan nyt vielä.

26/02/2008
Tiimin toimintaa herätelty henkiin kunnolla niinkun _pitkästä_ aikaa ja samalla tehty runsaahko päivitys kotisivuille. Ulkoasu pysyy samana, josta saa syyttää osaamatonta webmasteria.
S.P.E.T.C.U. sai samalla pari uutta jäsentä, Toni "John Kebab" Myöhäsen ja wanhan liiton skenemiehen Mikko "MikkoS" Suonisen.
Uusia linjauksia tehty jonkin verran, joista uutena esim. piruntaktiset CALLSIGNIT, joita asiasta vihkiytynyt voi bongailla enemmän Jäsenet-osiosta.

PS. Meillä on VIIRAA

-Linpu

© SPETCU

http://koti.mbnet.fi/linpu/spetcu